fredag 13. mai 2016

Logg 11 mai

Tok meg en tur til hovedkontoret til Micro-Matic Norge for å snakke med Odd Kristian Greaker (OK), spesialist på KNX og Homeserver.
Meget interessant, OK viste meg rundt på showroom, delte masse ideer og linker. OK brenner for integrasjon av ulike systemer, så klart inn mot Gira og Homeserver, men ved å få ting som kunder kjøper på butikken til å styres av smarthuset så vil brukervennligheten øke.
Han viste meg denne PANNO S bryteren som vist nok kan kommunisere direkte med APPLE HOME KIT, KNX så klart ;), og RS486, han er i utprøvningsfasen for å se om bryteren faktisk er brukbar.
Eller hva med bevegelsessensor med diameter på 17 mm, direkte inn i knx bussen? Integrering med diverse IoT produkter kan by på utfordringer men med Homeserver (og kunnskapen til Odd Kristian) så er nok det meste mulig.



1 kommentar:

  1. Alltid interessant å komme seg ut å studere den nyeste teknologien på nært hold. Besøkte Micro Matic og Odd Kristian Greaker for flere år siden, og han var like engasjert den gangen som du beskriver i bloggen din. Spennende design som tilbys fra Micro Matic!

    SvarSlett